Başkan Doğruca'dan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Doğruca'dan Kurban Bayramı Mesajı
30 Temmuz 2020 - 14:38
Başkan Doğruca Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ İslam alemi olarak mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın manevi hazzı ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Hakk’a teslimiyetin en güzel örneklerinden biri olan Kurban Bayramı, özü itibariyle tüm insanlığı dostluğa, kardeşliğe, yardımlaşmaya ve dayanışmaya davet etmektedir.

Kurban Bayramını idrak ederken, vatandaşlarımızı özellikle dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgınına karşı daha dikkatli ve tedbirli olmaya davet ediyoruz. Kurban kesimi öncesi ve sonrası maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle riayet edilmesi kendi sağlığımız ve toplum sağlığı için büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda özellikle kalabalık ortamlardan uzak durarak, bayram kutlamalarımızı daha sağlıklı yarınlar için telefonla gerçekleştirmemiz, normalleşme dönemini hızlandıracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ederken, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini ve bayram sevincinin tüm yıla yayılmasını diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum