Başkan Doğruca'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Doğruca'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
28 Ekim 2020 - 14:40
Başkan Doğruca yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
‘’Bugün 97. Yılını kutladığımız Cumhuriyet, ülkemizin yönetim biçimi olmasının yanı sıra, Türk Milletinin yeniden dirilişinin sembolü, değeri yüksek, vazgeçilmez bir miras, örnek bir uygarlık hareketinin adıdır.
Her türlü zorluklara rağmen, aziz milletimizin vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla, genci yaşlısı, kadını erkeği topyekûn inanç ve kararlılıkla mücadele ettiği Kurtuluş Savaşımız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zafer ile sonuçlanmıştır.
Türkiye, 15 Temmuz gecesi ikinci bir kurtuluş mücadelesinden zaferle çıkmıştır. Milletimiz iradesini tıpkı Kurtuluş Mücadelesinde olduğu gibi hiçbir vesayet odağına teslim etmeyeceğini göstermiştir. Ülkemize ve demokrasimize kahramanca sahip çıkmıştır.
Cumhuriyetimizin kurulduğu 29 Ekim 1923 yılından itibaren geçen 97 yılda Türkiye Cumhuriyeti, büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür alanındaki atılımları ve sağlam demokrasisiyle dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini almış, önemli mesafeler kat etmiştir ve bunu sürdürecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.’’
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum