Başkan Demir ve yeni yönetimi mazbatasını aldı

AK Parti Güzelbahçe İlçe Teşkilatının 7. olağan kongresinin ardından seçilen yeni yönetim, mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

Başkan Demir ve yeni yönetimi mazbatasını aldı
15 Ekim 2020 - 20:09
AK Parti Güzelbahçe 7. Olağan Kongresi geçtiğimiz günlerde büyük coşkuyla yapılmıştı. Kongrede, tek listeyle seçime giren ve oybirliği ile İlçe Başkanı seçilen Ali Eşref Demir ve yeni yönetimi, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak görevlerine başladı.

Birlik ve beraberlik içinde Güzelbahçe’ye hizmet edeceklerini ifade eden Demir; “ Genel Merkezimizin adayı olarak girdiğimiz ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz kongremizde kıymetli delegelerimizin teveccühüyle, Güzelbahçemize hizmet etmek için seçildik. Bugün yeni yönetimizle mazbatamızı alarak hiç ara vermediğimiz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere güvenen, bizlere öncülük eden Kıymetli İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli başta olmak üzere partimizin her kademesinde yer alan dava arkadaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, sen ben demeden ilçemize hizmet edecek, Güzelbahçeli hemşehrilerimizin hizmetkarı olacağız.” Dedi.




YORUMLAR

  • 0 Yorum