Başkan Demir'den Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Demir'den Kurban Bayramı Mesajı
30 Temmuz 2020 - 15:05 - Güncelleme: 30 Temmuz 2020 - 15:14

Başkan Demir yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’ Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramını bu yıl da hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. İçinde geçtiğimiz Pandemi sürecini gözardı etmeden maske, mesafe ve hijyene dikkat etmeli, kalabalık ortamlardan uzak durmalıyız. 

Kurban Bayramı’nı böylesine güzel manevi heyecanlarla karşılarken,  hükümetimizin başarılı çalışmaları sayesinde, milletimizin her yeni bayrama biraz daha mutlu girdiğini görmenin sevinci içindeyiz. Güzelbahçe İlçemizi her alanda öncü ve örnek bir ilçe haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde bulunan tüm kıymetli hemşehrilerimize ulaşmaya gayret ediyor, sorunları olan vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için katkı koymayı en öncelikli görev sayıyor ve vatandaşlarımızla birlikte ilçemize yeni hizmetler kazandırmak için hummalı çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve Güzelbahçeli hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. ‘’

YORUMLAR

  • 0 Yorum