Başkan Demir: 15 Temmuz'da büyük destan yazdık

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Demir: 15 Temmuz'da büyük destan yazdık
14 Temmuz 2020 - 19:27
Demir yayımladığı mesajda, 15 Temmuz’un hain FETÖ’cülerin kirli emellerinin başlarına çalındığı tarih olduğunu  belirterek şunları kaydetti:

''15 Temmuz; milli iradenin vesayete, cesaretin ihanete, milletin hainlere galip geldiği bir demokrasi mücadelesinin adıdır. 15 Temmuz, hep birlikte Türkiye olduğumuzun, Anadolu olduğumuzun ilanıdır: Yüzyıllardır devam eden ihanet damarına indirilen en ağır darbedir. 

Ülkenin en önemli kurumlarına sızmış hain FETÖ'nün, temel hak ve hürriyetlerimizi ortadan kaldırmaya yönelik darbe teşebbüsüne geçit vermeyen aziz milletimiz, Çanakkale ruhuyla darbecilere geçit verilmeyeceğini, demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bu hain kalkışmaya karşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla birlikte aziz milletimiz meydanlara inerek, ecdadından almış olduğu güç ve ilhamla canını ortaya koyup demokrasimize ve özgürlüğümüze sahip çıkmıştır.

Bundan sonra bize düşen görev o sinsi gecede yapılanları asla unutmayarak aynı özveriyle bu vatan ve millet sevdamızı gelecek kuşaklara aktarmak, birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak Ülkemizi ve milletimizi daha müreffeh seviyelere ulaştırmaktır. 15 Temmuz’da tüm dünyaya gösterdiğimiz birlik ve beraberlik örneği, geleceğimize ışık tutacaktır. Hiçbir illegal yapı veya zümre bir daha böyle hain bir girişimin cesaretini kendinde bulamayacak, aklından milletin silesini yediği o geceyi asla çıkarmayacaktır. 
Bu duygularla milli mücadele ruhuyla ve aydınlık yürekleriyle o karanlık geceye teslim olmayan milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, demokrasisine sahip çıkan aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum