Başkan Başdaş: 15 Temmuz, bir kahramanlık destanıdır

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Başdaş: 15 Temmuz, bir kahramanlık destanıdır
15 Temmuz 2020 - 00:24 - Güncelleme: 15 Temmuz 2020 - 00:30
AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

CUNTACI HAİNLERİ LANETLİYORUZ

15 Temmuz 2016'da, TSK içerisinde yuvalanmış hain FETÖ yapılanmasına mensup bir avuç cuntacı tarafından yapılan hain işgal girişimini lanetlediğini ifade eden Başdaş; “Aziz milletimizin  iradesiyle göreve gelen hükümetimize 15 Temmuz’da eşi benzeri görülmemiş bir darbe girişiminde bulunuldu. O gece gözü dönmüş FETÖ’cü hainler, milletin silahını millete yönelterek 250 vatandaşımızı şehit etti, yüzlerce vatandaşımız ise gazi oldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin de aralarında olduğu çok sayıda kamu binası yine alçak FETÖ üyesi darbeciler tarafından bombalandı. Milletimiz her 15 Temmuz tarihinde bu cuntacı alçaklara lanetler yağdıracak.” dedi.

LiDERİMİZE MİNNETARIZ

Tarihimizin en karanlık hadiselerinden biri olarak gerçekleştirilen 15 Temmuz işgal girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün liderliğiyle püskürtüldüğünü ifade eden Başdaş; “ Hain işgal girişimi Liderimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın cesareti ve feraseti, hükumetimizin kararlı duruşu, tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin demokrasimize sahip çıkışı, kahraman  güvenlik güçlerimizin şanlı direnişi sayesinde bertaraf edilmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne, bağımsızlığına, kardeşliğine gölge düşürmek isteyen şer odaklarına en güzel cevabı aziz milletimiz vermiştir. Cumhurbaşkanımızın bir çağrısıyla milyonlarca vatandaşımız tek yürek olup vatan savunmasını gerçekleştirmiştir. “ diye konuştu.

CANIMIZI VERİRİZ, VATANIMIZI ASLA!

15 Temmuz’un bir kahramanlık destanı olduğunu belirten Başdaş; “Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da, Kurtuluş Savaşında dedelerinin, atalarının izinde yürümekten onur duyan, bir an bile tereddüt etmeden şehadete yürüyen vatan evlatları oldukça, aziz milletimizin her bir ferdi nefes aldıkça hiç kimse vatanımıza karşı hain darbeyi aklından bile geçiremeyecektir. Bizler canımızı veririz ancak vatanımızı asla! Vatanımız namusumuzdur. Bunu 15 Temmuz’da tüm dünyaya tekrar gösterdik. Bu duygu ve düşüncelerle, tarihe şanlı bir direniş olarak geçen 15 Temmuz’un yıldönümü vesilesiyle şehitlerimize Yüce Rabbimizden rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor ve hepsini şükranla anıyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum