Bakan Soylu: 'Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Uşak’ta çıplak arama yapılmasına yönelik iddialar hakkında, “HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir, müptezeldir. Türk Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ispatlamazsa namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir, alçaktır. Bu kadar açık söylüyorum” dedi.

Bakan Soylu: 'Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir'
24 Aralık 2020 - 13:55 - Güncelleme: 24 Aralık 2020 - 14:29
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, KOM Daire Şehit Altuğ Verdi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen "İl Emniyet Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı"na katıldı.

Pandemi koşulları nedeni ile 81 İl Emniyet Müdürü'nün uzaktan bağlantı yöntemi ile katıldığı toplantıda konuşan Bakan Soylu, “Dün akşam itibariyle 3 bin 251 personelle birlikte sahaya sızan Van Asayiş Jandarma Bölge Komutanlığımızın koordinasyonunda yürüyen, Jandarma ve Polis Özel Harekatımız ile güvenlik korucularımızın içerisinde bulunduğu Yıldırım Besta - 17 operasyonu başladı. Öncelikle bu operasyonda bulunan komuta kademesi'ne, komandolarımıza, JÖH, PÖH ve güvenlik korucularımıza, tüm özel harekatçılarımıza Cenab-ı Allah'tan muhafaza diliyoruz. Kışın ortasındayız ama kahramanlarımız sahadan bir an olsun çıkmış değiller” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum