Bakan Koca'dan iş yerinde maskesiz çalışanlarla ilgili flaş uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'İş yerinde maskesini çıkaranlar olduğu bilgisini alıyoruz' diyerek koronavirüs riskinin iş ortamında da sürdüğüne dikkat çekip uyardı: 'Lütfen sorumlu davranın. Maskenizi çıkarmayın.'

Bakan Koca'dan iş yerinde maskesiz çalışanlarla ilgili flaş uyarı
22 Mart 2021 - 11:34

Twitter'daki hesabından uyarılarda bulunan Bakan Koca, ''İş yerinde maskesini çıkaranlar olduğu bilgisini alıyoruz. Oysa risk, dışarıda olduğu gibi, iş ortamında da sürüyor. İşteyken, gözden uzak da değilsiniz: Aldığınız riskle 83 Milyonun gözü önündesiniz. Lütfen sorumlu davranın. Maskenizi çıkarmayın'' dedi. 

 

İş yerinde maskesini çıkaranlar olduğu bilgisini alıyoruz. Oysa risk, dışarıda olduğu gibi, iş ortamında da sürüyor. İşteyken, gözden uzak da değilsiniz: Aldığınız riskle 83 Milyonun gözü önündesiniz. Lütfen sorumlu davranın. Maskenizi çıkarmayın.

''BAZI KAYIPLAR ZAFER ÇOK YAKINKEN VERİLİR''

Dün de peş peşe uyarılarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Bugün, bazılarımız anlayışından, bazılarımız da ister istemez evde. Hafta içi riski her yerde düşürelim. Bilimin zaferi yakın olmasına yakın ama, bazı kayıplar da zafer çok yakınken verilir. Buna fırsat tanımayın. Yarın bugünden tedbirli olalım'' ifadelerini kullanmıştı. 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum