AK Partili Sürekli'den Soyer'e tepki!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Dilerim yeni yapılacak yasal düzenleme barolara zarar verecek bir içeriğe sahip olmaz. Bundan sonraki tüm süreçte baromuzla birlikte hareket ederek sonuna kadar baromuzun yanında olacağız.” sözlerine sert yanıt verdi.

AK Partili Sürekli'den Soyer'e tepki!
16 Haziran 2020 - 19:36 - Güncelleme: 16 Haziran 2020 - 21:07
Sürekli sosyal medya hesabı üzerinden Soyer’e şu sözlerle yüklendi: 

“Sayın Soyer;  genel siyaset yapmaya bir türlü doymuyor, İzmir kimin umurunda! Şimdi de; TBB ve Baro seçimleri ile ilgili dereyi görmeden paçaları sıvayalım diyerek kamuoyunu yanıltıyor. Adalet Bakanlığı’nda henüz bir çalışma yokken, siyasetçi gömleğini giymiş ahkâm kesiyor!


Baro’larda,tek seslilik yerine çok seslilik, sadece büyükşehirlerin yoğun temsili yerine Anadolu’da görev yapan avukatları da kucaklayacak bir yaklaşım,söyledikleri gibi adaletin terazisini şaşırtmaz,tam tersine güçlendirir!Nerede kaldı şimdi çok seslilik savunmaları?


Soyer’in  görevi, İzmirli’lerden aldığı yetkiyle İzmir’e hizmet etmek, sorunlarını çözmek! Yatırım, proje demeçleri veremeyince ve her sıkıştığında  genel siyasete sığınması, okunu hükümete çevirmesi; eksiğini örtme çabası ya da çaresizliğinden olmalı! “

YORUMLAR

  • 0 Yorum