Bergama'da berber ve kuaförlere Covid-19 sağlık paketi

Yaklaşık iki ay sonra Koronavirüs normalleşme süreci kapsamında yeniden hizmet vermeye başlayan berber ve bayan kuaförleri ilk günden beri yalnız bırakmayan Bergama Belediyesi 2.nci günde de her bir esnafa Covid-19 sağlık paketi dağıtımı yaptı.

Bergama'da berber ve kuaförlere Covid-19 sağlık paketi
12 Mayıs 2020 - 14:29 - Güncelleme: 13 Mayıs 2020 - 00:52

İlçedeki berber ve kuaförlerin her birisine Covid-19 dolayısıyla hazırlanan sağlık paketi dağıtıldı. Koronavirüs salgını ile en üst düzeyde tedbirler almaya devam Bergama Belediyesi maske, dezenfekte maddesi ve Koronavirüs dolayısıyla uyulması gereken kuralları anlatan broşürden oluşan sağlık paketi dağıttı.

Koronavirüs salgınından vatandaşların en az şekilde etkilenmesi için belediye olarak adeta bir seferberlik ilan ettiklerine işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Koronavirüs illeti ile başlayan bu zorlu süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız. Tüm imkânlarımızla esnafımızın ve hemşerilerimizin yanındayız. Devletimiz tarafından alınan tedbirlere hep birlikte uymaya devam ederek, bu günleri en kıza zamanda atlatmayı diliyorum” dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum