MHP'li Acar: Fırat Çakıroğlu ve tüm şehitler bizim onurumuzdur

Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Çakıroğlu'nun bıçaklanarak şehit edilmesinin ardından açılan davada, tutuklu sanık Nurullah S.'ye "terör örgütü üyeliği" suçundan 15 yıl, kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi.

MHP'li Acar: Fırat Çakıroğlu ve tüm şehitler bizim onurumuzdur
19 Temmuz 2017 - 13:58 - Güncelleme: 19 Temmuz 2017 - 13:59

Konuyla ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar, adaletin tecelli etiğini söyledi.

Şehadet şerbetini için ülkücülerin ve tüm şehitlerin bu ülkenin asli unsuru olduğunu ifade eden Acar; ‘’ Fırat Çakıroğlu davasında nihayet adalet tecelli etti. Kardeşimizi şehit eden hainler hak ettikleri cezayı aldı. Milliyetçi Hareket Partili kadroların, duyarlı vatandaşlarımızın bu süreçteki duruşu takdire şayandı. Bizler şehitlerimizin sayesinde bu ülkede huzurla yaşıyoruz. Onların şehadeti ülkemizi ayakta tutan en önemli unsur. Onların emanetleri ise ömür boyu başımızın tacı olacak. Ve hiçbir güç ülkücü hareketin kadrolarını hain saldırılarla durduramayacak.  Bu duygu ve düşüncelerle Fırat Çakıroğlu şehidimize Allah’tan tekrar rahmet, ailesi ve sevenlerine de sabır ve uzun ömürler diliyorum.’’ Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum