Metin Külünk'ten Almanya'da yaşayanlara çağrı

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk, Almanya'nın skandal uygulaması sonrası orada yaşayan vatandaşlara seslendi

Metin Külünk'ten Almanya'da yaşayanlara çağrı
04 Mart 2017 - 09:38

Almanya’nın varmak istediği sonuç ve Türkiye’nin ona karşı izleyeceği tavra yönelik  değerlendirmelerde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk, şu uyarıları yaptı: Almanya’da İslam, Türk düşmanlığı ve Erdoğan düşmanlığı üzerinden Hitlerizmi yükseltme peşindeler. 

Bu durumda;

- Alman vakıfları mutlak suretle gözden geçirilmeli. Alman vakıflarının Türkiye’de ne iş yaptığı sorgulanmalı. Almanya’dan Türkiye’ye gelen arkeolog gibi ve başka şekilde, İstanbul’a iner inmez Diyarbakır, Hakkari, Şırnak’a giderek o bölgelerde hangi faaliyetlerde bulundukları mutlaka kontrol edilmeli.

- Almanya’daki Türkler, bankalardaki paralarını çekmeli. Bir adım daha ileri gidiyorum. Almanya’daki bütün Müslümanlar paralarını çekmeli.


- Mütekabiliyet esaslı Almanya’dan Türkiye’ye gelen bakan düzeyindekilerin programlarında aynen karşılık verilmeli.

- Almanya’daki Türk kökenli STK’ların yöneticilerinin suskunluğunu da anlamış değilim. Almanya’da acaba Türk kökenli STK’ların yöneticileri konuşmamaları için gece evlerinin kapılarına birileri gelip tehdit mi alıyorlar, ya da mali incelemelerle tamamen kontrol altına mı alınmış durumdalar? Türk kökenli STK’lar, “yanlış yapıyorsun” diyebilmeli. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum