Mersin ve Acar'dan Örnek Davranış!

Mersin ve Acar’dan Örnek Davranış!

Mersin ve Acar'dan Örnek Davranış!
26 Temmuz 2017 - 02:06 - Güncelleme: 26 Temmuz 2017 - 02:15

Foça’nın efsane Eski Belediye Başkanı Serdar Mersin ve MHP'li Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar, son zamanlarda kazalarıyla gündemde düşmeyen Yeni Foça girişi kavşağında bir dizi incelemede bulundu. Aynı zamanda farkındalık yaratmak amacıyla belli bir süre akan trafiğe yön veren Mersin ve Acar’ın bu davranışı Yeni Foçalı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Mersin; ‘’ Belediyecilik cesaret işidir.’’ Dedi.  Şehrin girişlerinin evlerin kapıları olduğunu, o görsellikte ve mimaride olması gerektiğini söyleyen Mersin; ‘’ Foça’mız birilerine rağmen büyüyor, gelişiyor. Belediyecilik; her yıl hem kalan yazlıkçı sayısı, hem de günübirlik Foça’yı ziyaret edenlerin yarattığı kalabalıktan şikayetçi olmak değil. Önemli olan bu kalabalıklara rağmen dokuyu bozmadan hizmet etmek, ziyaret ettikleri yerleri güzelleştirip, Foça’mızı güzel yarınlara taşımaktır. ‘’ ifadelerini kullandı.

Konuyu Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar’dan duyduğunu ifade eden Mersin; ‘’ Bizim istediğimiz Yeni Foça’nın böyle haberlerle anılmaması, misafirlerin gönül rahatlığı ile ziyaret ettiği bir turizm beldesi olmak. Bizim istediğimiz; bölgenin gelişen ve kentin ekonomisine katkı sunan bir şekilde hizmet görmesi. Bu bağlamda Yeni Foça’nın sahipsizliği Foça’nın sevdalıları olarak bizleri üzüyor. Yaptığı yollar ile her zaman övünen iktidar partisinin, her seçim zamanı sadece vaatlerini bozulmuş plak misali dinlediğimiz Büyükşehir Belediyesi başkanlarımızın, Yeni Foçalı vatandaşlarımızın bu çığlığını duymasını, bu kangren olan meseleyi gerekli düzenlemeler ile hayata geçirmelerini talep ediyoruz. Herkese ve her şeye rağmen yoğun gecen şu günlerde, bu sıcaklara rağmen günün belli saatlerinde ben de  burada olacağım. Akan yoğun trafiğe yön vermeye, bir kaza olmaması için, bir can daha kaybetmemek için halkımızın yanında olacağım. Biz de artık yeter diyoruz. ‘’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum