Çetin: Kronik Muhalefet Tavrı, Ortaya Vizyon Koydurmuyor

AK Parti Bornova Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Dursun Çetin CHP’nin kronik muhalefet tavrıyla devam ettiği için ortaya bir vizyon koyamadığını söyledi.

Çetin: Kronik Muhalefet Tavrı, Ortaya Vizyon Koydurmuyor
16 Ekim 2017 - 12:09

AK Parti’de son günlerde meydana gelen büyükşehir belediye başkanlarının değişimi konusu üzerinden CHP’ye yüklenen Çetin;  ’’ Yıllarca İzmir’de hizmet üretmeyeceksiniz, kentin gelişimi önünde en büyük seti oluşturacaksınız sonra da kalkıp AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanlarını değerlendireceksiniz! Siz öncelikle kendi asli görevlerinize bir bakın. AK Parti, kaliteli hizmet üreten belediyelerini bile millete çok daha yüksek kaliteli hizmet sunmak için gözden geçirirken, CHP’li yerel yöneticiler bir kez olsun özeleştiri yapıp, kenti nasıl bir uçuruma sürüklüyoruz diye bakmıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘’biz kendi kendimizle yarışıyoruz’’ derken kastettiği tam olarak budur. Kendini geliştirmeyen, uluslararası düzeyde projeleri konuşamayan, bunları yapmaya kalkana da istemezük anlayışıyla yaklaşan bir yerel yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız. Viktor Hugo’nun doğal güzellikleriyle şiirine konu olan bir kenti, trafik sorunlarından dolayı vatandaşları yolda dertten ansikolopedi yazmaya zorladıklarını hiç mi görmüyorlar. Bugün İzmir’in bir çok ilçesinde çarpık kentleşme olgusu var. Bir yönetici de çıkıp kent estetiği diye bir söz etmiyor. Uzun süreli gerçekleştirilen su kesintisi peki? Su kesintisi bir yana bir de yüksek su faturaları vatandaşların karşısına utanılmadan, sıkılmadan çıkarılabiliyor.‘’ dedi.

35 PROJE DIŞINDA KONUŞULAN PROJE YOK

AK Partili Büyükşehir Belediyelerinin olduğu kentlerde devasa projelerin konuşulduğunu, İzmir’in küçük sorunlarda bile boğulabildiğine işaret eden Çetin; ‘’ Bugün İzmir’de Başbakanımızın eseri olan 35 proje dışında kayda değer bir proje konuşulmuyorsa bu yerel yöneticilerimizin kente ve vatandaşlara verdiği değerin göstergesidir. Türkiye’nin en büyük 3’üncü kenti proje üretemez hale gelmişse, tüm yerel yöneticilerin nerede hata yaptık diye düşünmesi gerekir ‘’ diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZ BİR DÜNYA LİDERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm dünya ülkelerinde gıpta ile takip edilmesine rağmen ana muhalefet tarafından daima sistematik muhalefete maruz kaldığını ifade eden Çetin; ‘’ AK Parti kurulduğundan bu yana bu partideyiz. Kurucu ilçe başkanı olarak partinin ilk anahtar sahiplerindeyiz. AK Parti’de kurulduğundan bu yana parti arkadaşlarımızla birlikte; ilçemizi, kentimizi, ülkemizi ve tüm dünyadaki gelişmeleri düzenli olarak takip edip, nasıl daha iyi hizmet ederiz hesabı yaparız. Yıllarca Cumhurbaşkanımız için kıyafetlerimize karışılacak, şu olacak bu olacak diye her türlü iftirayı atanlar, 15 yıl boyunca  hangi alanda bir kısıtlama yaşandı diye sorduğumuzda cevap veremiyor. Artık eski usul muhalefet tavrı sadece hizmeti geciktirmekten öteye bir şey ifade etmiyor. Cumhurbaşkanımızın liderliği dünya otoritelerince kabul edilmiş durumda.  Cumhurbaşkanımız sayesinde,  bugün dış politikada itelenen, masa dışında tutulan ülke değil; şartları belirleyen konuma geldik. Kronik muhalefeti bir kenara bırakıp realiteye bakmak, hedef saptırmalar yerine projeler üretmek veya üretmek isteyenlere engel çıkarmamak tüm milletimize fayda sağlar. Muhalefetin yapamadığı, AK Parti’nin ise 15 yıl boyunca kesintisiz bir şekilde,  milletinden güven oyu alarak yaptığı da tam olarak budur. Liderimizden tutun en küçük belde başkanımıza, daima projeler üretiyor, daima milletimize hizmet ediyoruz. ‘’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum