Anasayfa
  • GÜNCEL
  • POLİTİKA
  • YEREL YÖNETİMLER
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • Ara
  1. Haberler
  2. POLİTİKA
  3. Başkan Sürekli'den sağlıkçılar ve esnafla bayramlaşma
POLİTİKA
Yayınlanma: 22 Mayıs 2020 - 14:11

Başkan Sürekli'den sağlıkçılar ve esnafla bayramlaşma

Son günlerde; ilçelerdeki ziyaret ve etkinlikleri ile alana inen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek ziyaretlerini yoğunlaştıran AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; bayram öncesi sağlıkçılar ve esnafla da bayramlaştı. İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin ve oda yöneticileri ile bir araya gelen Sürekli; ardından İl Sağlık Müdürü Burak Öztop ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Gürbüz’ü ziyaret ederek hem süreçle ilgili bilgi aldı hem de bayramlarını tebrik etti.

POLİTİKA
22 Mayıs 2020 - 14:11
Yorumlar
2 dk okunma süresi
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Sürekli’den sağlıkçılar ve esnafla bayramlaşma
Reklam
Başkan Sürekli; “Biz alanda olmaya alışmışız. Elbette süreç boyunca her gelişmeyi, çalışmayı takip ettik. Ancak, bizler millet olarak yüz yüze olmayı seviyoruz. Bayram öncesi bu anlamlı ziyaretleri gerçekleştirmek istedim. Berberlerimizle, sağlıkçılarımızla istişarelerde bulunduk. Gördüm ki; biz bir oldukça, devletimize güvendikçe aşamayacağımız hiçbir sorun yok.” diye konuştu.

Her kesim üzerine düşeni yaptı, yapıyor…

Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin’den, berberlerin sorun ve sıkıntıları ile ilgili bilgi alan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Esnaf ve sanatkarımızı sürecin başından bu yana destekliyoruz. Finansal kolaylık ve desteklerle yanlarındayız. Onlar da büyük özveri gösterdiler ve nihayet işlerinin başlarındalar. Hayırlı, bol kazançlı işler diliyorum” dedi. İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaretinde, İzmir’in pandemi ile mücadelesi ile ilgili sunumu dinleyen Başkan Sürekli, İzmir’de sevindirici bir sona doğru gittiklerini belirterek; ‘’Bugün gördük ki, İzmir’de, günlük pozitif vaka sayıları düşüşte. Biz her zaman birlikte başaracağız diyorduk ve başarıyoruz. İzmirli hemşehrilerime de bizlere duydukları güven için teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu. Gerçekleştirdiği İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretinde, sağlık çalışanları ile sohbet ederek bayramlarını kutlayan Sürekli; “Süreç boyunca yönetici ve sağlık personeli ile olağanüstü bir performans sergilediler. Onların nezdinde tüm sağlık çalışanlarımızın da bayramını kutluyorum. Kendilerine minnettarız.” diye konuştu.

Devletimiz destek verdi vermeye de devam ediyor..

Salgın hastalıkla mücadele sürecinin iki boyutu olduğunu belirten Başkan Sürekli, ‘’Birincisi sağlık boyutu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimizin tüm kadroları süreci mükemmel bir şekilde yönetti ve yönetmeye de devam ediyor. Dünya’yı tehdit eden pandemi sürecinde, en başarılı ülkelerden biriyiz. İkinci boyut ise; ekonomik ve sosyal sonuçlar. Bu alanlarda da gerekli tedbirleri alıyoruz. Esnafımızı, sanayicimizi, işverenlerimizi, işçilerimizi korumak yeni adımlar atıldı, atılmaya devam ediliyor. Mağduriyetlerin önüne geçmek için toplamda 240 milyar liralık Ekonomik İstikrar Kalkan’ı devreye girdi. Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında; kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneği ve 3 fazda biner lira ödeme ile yaklaşık 10 milyon kişiye 11 milyar 500 milyon lira yardım yapıldı. Esnafa destek olunurken uygun faizli kredi imkanı sağlandı. Bütün sıkıntıları bir anda ve tümüyle gidermek tabi ki zor. Ancak, aşama aşama her kesimin derdine deva olunacaktır. Devlet ve millet olarak, ele ele vererek bu zorlukların üstesinden geleceğiz.’’ dedi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Filistin davasını terk edemeyiz''
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Filistin davasını terk edemeyiz''
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Muhalefetin takoz siyasetine hiçbir zaman teslim olmadık"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'daki Kilise saldırısını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'daki Kilise saldırısını kınadı
BM Güvenlik Konseyi'nde tarihi oturum
BM Güvenlik Konseyi'nde tarihi oturum
Son Haberler
Rusya’dan Kiev’e dronlu saldırı: 23 yaralı
Rusya’dan Kiev’e dronlu saldırı: 23 yaralı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Filistin davasını terk edemeyiz''
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Filistin davasını terk edemeyiz''
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tutuklandı
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Muhalefetin takoz siyasetine hiçbir zaman...
İran’dan ABD’ye sert mesaj
İran’dan ABD’ye sert mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'daki Kilise saldırısını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'daki Kilise saldırısını kınadı
BM Güvenlik Konseyi'nde tarihi oturum
BM Güvenlik Konseyi'nde tarihi oturum
ABD'den dünya genelindeki vatandaşlarına güvenlik uyarısı
ABD'den dünya genelindeki vatandaşlarına güvenlik uyarısı
Bilim Kurulu'ndan bayram uyarıları! Bunlar yapmayın
Bilim Kurulu'ndan bayram uyarıları! Bunlar yapmayın

Ana Sayfa
GÜNCEL
POLİTİKA
YEREL YÖNETİMLER
DÜNYA
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • YEREL YÖNETİMLER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.