Başkan Başdaş: 14 Ağustos bir milattır

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, AK Parti’nin 18. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Başdaş: 14 Ağustos bir milattır
14 Ağustos 2019 - 12:00

Başkan Başdaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

AK Parti'nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 yılı Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcıdır.  Girdiğimiz ilk genel seçim olan 3 Kasım 2002'de iktidara gelen Partimiz, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla çıktığı siyaset yolunda milletimize en büyük hizmetleri sunmuştur.

14 Ağustos 2001’de Türk siyasi tarihi için gerçek bir milat oldu. Ülkemizin içinde bulunduğu zorluklara karşı bir çözüm yolu, bir çıkış noktası olarak kurulan AK Parti, kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra tek başına iktidar olarak millet tarafından nasıl bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya ispatlamış bir partidir. 

AK Parti denilince milletin ortak hafızasında yatırımlar, yenilikler ve icraatların oluşturduğu hizmet destanları yer alır.

Bu kutlu yürüyüşte iç ve dış odakların saldırılarına karşı yeniden diriliş ruhuyla güçlenen ak davamız; gerek parti kapatma davası, gerek 27 Nisan 2007 muhtırası, 17-25 Aralık kumpasları ve devamında ise 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini halkımızın güçlü destekleri ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın cesur adımları ile bertaraf etmiştir.

AK Parti kadroları olarak bu kutlu yoldaki öncelikli projeksiyonumuz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşabilmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yıllarca teşkilatımızda görev yapmış ve bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum.

AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen şanlı notlarda bizim de katkımızın olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum.

Partimizin 18. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza, aziz milletimize, ülkemize ve tüm dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. ‘’
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum