AK Partili Başkandan Örnek Davranış! Kitap Okuma Seferberliği başlattı

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş örnek bir projeye imza attı. Sosyal medya hesabı üzerinden eş zamanlı kitap okuma seferberliği başlatan Başdaş’ın çağrısı AK Partililerin yanı sıra vatandaşlardan da büyük ilgi aldı.

AK Partili Başkandan Örnek Davranış! Kitap Okuma Seferberliği başlattı
02 Nisan 2020 - 17:08 - Güncelleme: 02 Nisan 2020 - 17:11

Evde kalarak bir yandan sosyal izolasyonu sağlarken diğer yandan küresel pandemi koronavirüse karşı zaman yönetimini de etkin bir şekilde kullanabileceğini ifade eden Başdaş; ‘’ Tüm insanlık olarak hassas bir süreçten geçiyoruz. Küresel pandeminin yoğun bir şekilde can aldığı günümüzde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Devlet ve hükümet temsilcilerimizin de sık sık belirtiği gibi en önemli faktör;  evde kalıp, sosyal izolasyonu sağlamak. Bu süreçte hijyen kuralları da önemini bir daha gösterdi. Toplum olarak bu pandemiyi minimum hasarla atlatmak en büyük duamız. Tabi bu hastalık kadar önemli olan bir diğer etken sosyal yaşantımızın bu pandemiden ne derece etkilenmesidir. Buradan hareketle bir kitap okuma seferberliği başlattık. Bir yandan sosyal izolasyonu sağlarken, diğer yandan manevi ve milli değerlerimizi geliştirebilir, bilimin ve aklın önemini büyük bir hassasiyetle anladığımız koronavirüs salgınının etkilerini minimize edebiliriz. Zamanı efektif ve etkin kullanarak, çocuklarımızın, kendimizin ve toplumumuzun gelişimleri için büyük bir fırsat oluşturabiliriz. ‘’ dedi.

GÜZEL BİR GELECEK İÇİN ‘’KİTAP OKU‘’

Sosyal medya hesabı üzerinden tüm vatandaşlara çağrıda bulunan Başdaş; ‘’ Sevgili Arkadaşlar; Bu akşam saat 20:00’de başlayacağımız “Hep Birlikte Kitap Okuyoruz” kampanyamıza hepinizin katılımını bekliyorum. Ailece kitap okurken çekeceğiniz bir fotoğrafı yine bu akşam saat 20:00’de kızlarım ile kitap okurken çekeceğim ve paylaşacağım fotoğrafımın altında yorum kısmında paylaşarak bana iletmenizi rica ediyorum. Ardından da kendi sayfalarınızda #HepBirlikteKitapOkuyoruz ve #EvdeKalTürkiye hashtagleri ile paylaşınız. Gelin hep birlikte krizleri fırsata çevirelim. Sadece Konak veya İzmir’de değil bu kampanyanın Türkiye’nin en doğusundan en batısına kadar uzanmasına hep birlikte vesile olalım. Güzel bir gelecek için çocuklarımızla kaliteli zaman geçirip onların bilgiyle yoğrulmalarına katkı sağlayalım. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, bu akşam saat 20:00’de katılımlarınızı bekliyorum. ‘’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum