AK Partili Ataş: "Fitne odaklarına hükümetimiz müsaade etmeyecek"

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Türkiye’nin huzurunu bozmak isteyen bir takım terör grupları ile ülke içi ve ülke dışı...

AK Partili Ataş: "Fitne odaklarına hükümetimiz müsaade etmeyecek"
05 Haziran 2017 - 00:38 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 01:10

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Türkiye’nin huzurunu bozmak isteyen bir takım terör grupları ile ülke içi ve ülke dışı fitne odaklarına asla Hükümet olarak müsaade etmeyeceklerini söyledi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş kısa bir konuşma yaparak 16 Nisan sonrası Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye yeniden Genel Başkan seçilmesiyle birlikte partinin daha da güçleneceğini ifade eden Ataş, "Partimiz artık birliğini ve beraberliğini muhafaza etmek suretiyle asla fitne ve fesada fırsat vermeden, geleceğe doğru bu kutlu yolculuğunu sürdürecektir. AK Parti bundan sonra daha da güçlü olacaktır. Daha dikkatli ve titiz bir şekilde geleceğe yolculuğunu sürdürecektir. AK Parti’de siyaset yapmayı Rabbim tüm bu topluluğa ve bizlere nasip etti. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin kurduğu parti’de yol yürümeyi bize nasip etti" dedi.

Türkiye’de geçmişte yaşanan insan hakkı ihlallerinin ortadan kaldırıldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, "Bu ülkede inançlarından dolayı, kılık kıyafetinden dolayı hiç kimsenin ötekileştirilmediği bir Türkiye’yi birlikte inşa ettik. Bundan dolayı mutluyuz. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen bir takım terör grupları ile ülke içi ve ülke dışı bir takım fitne odaklarına asla ülkemiz, hükümetimiz müsaade etmeyecektir. Türkiye, Dünya’da hak ettiği yere gelecek ve bunun gururunu yaşayacağız. Bugüne kadar sizlerin de gayretleri ile Türkiye bu kazanımları elde etmiştir. Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde yeniden kendimizi gözden geçirmek suretiyle insanlarımıza dokunacak bir anlayış ile siyasi geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan ise iftar programına katılan Ataş’a teşekkür ederek il teşkilatının Balıkesir’de gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti. Demiraslan, "AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı olarak bizler il merkezinde, ilçe başkanlarımız da ilçelerinde her gün 1 mahallede 20 ailenin kapısına giderek ziyaretler gerçekleştirip, hediyelerimizi bırakıyoruz. Aynı günün akşamı 5 ayrı evde ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe başkanımız ve belediye başkanlarımızla birlikte evlerde iftarlarımızı yapıyoruz" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana birlik ve beraberlik vurgusu yaptığını söyleyen Demiraslan, "Artık önümüzdeki dönemde daha çok insana ulaşmak zorundayız. Daha çok insanı kazanmak ve daha başarılı olmak zorundayız" dedi.

Son olarak konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise, Balıkesir’de Belediye Başkanları ile uyumlu bir şekilde ak hizmetlere devam ettiklerini belirterek, "Bizler Büyükşehir olarak Balıkesir’in 20 ilçesinde yapılması gereken ne varsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bir taraftan da sosyal belediyeciliğimizi uyguluyoruz. Bandırma’da açtığımız Otistik çocuklarla ilgili okul 100 kapasiteliydi ve doldu. Yaptığımız örnek projeler de var. Mahalle ligi futbol turnuvamıza 22 bin gencimiz katıldı. Çocuk köyü yaptık. Milyonlarca kişi çocuk köyümüzü ziyaret etti ve çevre illerden de çocuk köyümüze geliyorlar. Yeni rekreasyon alanımız Avlu Balıkesir artık bitme aşamasına geldi. Ramazan’da bütün Balıkesir’e Avlu Balıkesir’i açtık. Güzel nefes alacak bir alan oldu. İnşallah 1 ay içerisinde ticari alanlar da açılacak. Çamlık’taki rekreasyon çalışmaları devam ediyor. Orası 350 dönüm. Orasının da inşaatı başladı. Hilal Minareli Cami, Bilim Merkezi, kafeler, restoranlar ve kütüphanesiyle Balıkesirlilerin nefes alacakları güzel bir yer olacak" dedi.

Ramazan ayında da Belediye’nin beyaz masalar birimiyle her gün 650 haneyi ziyaret ettiklerini söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bu ziyaretlerde muhtaçlarla ilgileniyor ve dertlerini dinliyoruz. Gerek yardım, gerekse sağlıkla ilgili sorunlarıyla ilgili onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Konuşmalar sonrası AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’a özel dokuma halı hediye etti.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş başta olmak üzere, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri, İl ve ilçe Belediye Başkanları, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum