Anasayfa
  • GÜNCEL
  • POLİTİKA
  • YEREL YÖNETİMLER
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • Ara
  1. Haberler
  2. DİYARBAKIR
  3. Diyarbakır'dan Elazığ'a yardım seferberliği
DİYARBAKIR
Yayınlanma: 27 Ocak 2020 - 11:01

Diyarbakır'dan Elazığ'a yardım seferberliği

Diyarbakır’da 37 Yıldır Kentte Faaliyet Gösteren Tat Unlu Mamulleri, Bir Gün Boyunca Ürettikleri Ekmekleri Elazığ’daki Depremzedelere Gönderdi.

DİYARBAKIR
27 Ocak 2020 - 11:01
Yorumlar
1 dk okunma süresi
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Diyarbakır’dan Elazığ’a yardım seferberliği
Reklam
Diyarbakır’da 37 yıldır faaliyet gösteren Tat Unlu Mamulleri, bir gün boyunca ürettikleri ekmekleri Elazığ’daki depremzedelere gönderdi. Tat Unlu Mamulleri Personel Müdürü Volkan Akkaya, “Tat Unlu Mamulleri olarak bir gün boyunca ürettiğimiz ekmekleri deprem bölgesine gönderiyoruz" dedi.

Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Türkiye nefesini tutarak acı olaydan saatler sonra gelecek umutlu haberlerini bekliyor. Bir yandan da Elazığ’ın acılarını sarmak isteyen şahıs, kurum ve kuruluşlar yardım hazırlıkları yapıyor. Yardımlar bütün kentlerde valilik ve belediyeler tarafından organize ediliyor. Diyarbakır’da da 37 yıldır faaliyet gösteren ve yardımlar konusunda ön ayak olan iş adamı Mecit Akkaya’ya ait Tat Unlu Mamulleri, Elazığ’daki depremzedelere ulaştırılması için Diyarbakır Valiliği koordinesinde gün boyu ürettikleri ekmekleri Elazığ’a gönderdi.

Fırında özenle hazırlanan ekmekler servis araçlarına yüklenerek Elazığ’a gönderilirken, ekmekler servis minibüslerine yüklenmeden önce açıklamada bulunan Tat Unlu Mamulleri Personel Müdürü Volkan Akkaya, “Diyarbakır valiliği ve belediye başkanlığına Elazığ’daki depremzedelere yardımda bulunmak istediğimizi illettik. İsteğimiz kısa sürede kabul edildi. Bizlerde Tat Unlu Mamulleri olarak bir gün boyunca ürettiğimiz ekmekleri deprem bölgesine gönderiyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından ekmekler özenle servis minibüslerine bindirilerek deprem bölgesine doğru yola çıktı. Diyarbakırlı esnafın yaptığı örnek davranış ise taktirle karşılandı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Diyarbakır yerli turistlerin gözdesi haline geldi
Diyarbakır yerli turistlerin gözdesi haline geldi
Son Haberler
2 belediye başkanı daha AK Parti'ye katıldı
2 belediye başkanı daha AK Parti'ye katıldı
Taksi ve esnafa vergi şoku: 3 kilo yük varken 50 kilo yükleniyor
Taksi ve esnafa vergi şoku: 3 kilo yük varken 50 kilo yükleniyor
Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Gürzel CHP’den istifa etti
Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Gürzel CHP’den istifa etti
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e tekrar tutuklama kararı
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e tekrar tutuklama kararı
CHP’de İstanbul İl Başkanlığı krizi büyüyor
CHP’de İstanbul İl Başkanlığı krizi büyüyor
Menemen’de festival coşkusu
Menemen’de festival coşkusu "Hemhal" ile başladı
CHP'nin İstanbul kongresi iptal edildi
CHP'nin İstanbul kongresi iptal edildi
AK Parti İlçe Başkanı istifa etti
AK Parti İlçe Başkanı istifa etti
Provokatif deprem paylaşımlarına soruşturma
Provokatif deprem paylaşımlarına soruşturma

Ana Sayfa
GÜNCEL
POLİTİKA
YEREL YÖNETİMLER
DÜNYA
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • YEREL YÖNETİMLER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.