Yolcu otobüsü tıra çarptı: ölü, yaralılar var

Çorum'un Osmancık ilçesindeki trafik kazasında ilk belirlemelere göre 13 kişi yaşamını yitirdi.

Yolcu otobüsü tıra çarptı: ölü, yaralılar var
13 Mart 2018 - 08:18 - Güncelleme: 13 Mart 2018 - 10:48

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde otobüs park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 13 kişi yaşamını yitirirken 18 kişi de yaralandı.

TIR'A ARKADAN ÇARPTI

Alınan bilgiye göre, Tokat'tan İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü, Osmancık- Kargı karayolunun 30. kilometresinde Ardıç mevkisinde TIR'a arkasından çarptı. Daha sonra otobüste yangın çıktı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken sağlık ekipleri de yaralı olan vatandaşları hastaneye götürdü. Polis ve jandarma ekipleri yol güvenliğini sağlarken ilk belirlemelere göre 13 kişi hayatını kaybetti ve 15 kişi yaralandı. Olay yerinden gelen bilgilere göre ölü sayısının artmasında korkuluyor.

OTOBÜS TAMAMEN YANDIĞI İÇİN ÖLÜ SAYISI NETLEŞTİRİLEMİYOR

Otobüsün tamamen yanması nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının netleştirilmesi konusunda güçlük çekildiği belirtildi. Ekipler, Cumhuriyet Savcısının nezaretinde kaza yerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve Osmancık Kaymakam Vekili Emre Çiftci ile olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı. İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı da Osmancık Devlet Hastanesine giderek, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum