Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat yemeğinde yaptığı açıklamada, "Bugün Kuzey Irak'ta yanlış yapmak istediler, uçaklarımız kalktı, dağılmak durumunda kaldılar" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle;

- FETÖ’nün montajları ve şantajlarıyla yolumuzu kesmeye çalışanlar seçimde de boş durmayacaktır.

- Son dönemde Gazi Mustafa Kemal, andımız, Suriye, ekonomi ve mülteciler gibi hassas başlıklar üzerinden alevlendirilmek  istenen gerilimler, önümüzdeki günlerde bizleri nelerin, hangi tür sınamaların  beklediğinin işaretleridir.

- Bizim huzurumuza, refahımıza kastedenlere  hayat hakkı tanımayacağız, içeride ve dışarıda.

- Bugün yine Irak tarafında bir yanlış yapmak istediler.  Uçaklarımız, silahlı insansız hava araçlarımız kalktı, hepsi dağılma durumunda kaldı.

- Son 5 - 6 yıldır ardı ardına maruz kaldığımız saldırılar, AK Parti ile ülkemizin kaderini adeta birleştirdi.

- İlkeler yerine ihtirasların yönettiği  muhalefet nasıl ülkemizin talihsizliğiyse, AK Parti ve Cumhur İttifakı da  Türkiye'nin istiklalinin ve istikbalinin teminatıdır.

- 24 Haziran seçimlerindeki başarımızla Türkiye  düşmanlarının heveslerini kursaklarında bırakmıştık. Bu başarıyı 31 Mart  seçimlerine de taşıyarak ülkemizin beka sancağını yükseltmeye devam  edeceğiz.