Başkan Yüksel: 15 Temmuz, unutulmaz bir destandır

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türk milletinin, Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan'ın liderliğinde milletin özverisiyle 15 Temmuz'da darbe kalkışmasında da unutulmaz bir destan yazdığını vurgulayan Yüksel, şunları kaydetti:
‘’ 15 Temmuz gecesi, demokrasiyle cuntanın, bağımsızlıkla sömürü düzeninin, millet ile küresel azılı teröristlerin göğüs göğüse çarpıştığı gecedir. O gece ülkesi için, vatanı için FETÖ’cü teröristlere karşı zafer kazanmamızı sağlayan tüm vatandaşlarımız dünyaya örnek olacak nitelikte büyük bir destan yazmıştır. 
Milletimiz bütün şehirlerde, tüm cadde ve meydanlarında darbeye karşı dik durmuş, Gazi Meclisimizi bombalayan uçaklara ve halkına kurşun yağdıran hainlere karşı, göğsünü çelikten siper etmiştir. 
Bu darbe girişiminde aziz milletimiz tıpkı bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi, bu coğrafyaya vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur. Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı 100 yıl önce Çanakkale’de, Kut’ül Ammare’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir.

15 Temmuz’da meydanları, havalimanlarını, yolları, köprüleri doldurarak Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu hainleri hezimete uğratan 7’den 70’e tüm milletimize şükranlarımı sunuyorum.
Bu şanlı direnişimizin yıldönümünde, geleceğine sahip çıkma kararlılığıyla ve aynı yüce duygularla bir araya gelen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha en derin şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz gecesi gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman şehitlerimize Yüce Mevla’dan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.’’ 

muzaffer sıtkı yüksel menemen 15 temmuz