Başkan Yıldızhan: 15 Temmuz, Darbelerin çöpe atıldığı tarihtir

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz'un, darbeci zihniyetin büyük sekteye uğradığı tarih olduğuna işaret eden Yıldızhan, mesajında şunları kaydetti:

‘’Devletimizi, demokrasimizi, milli birlik ve beraberliğimizi, anayasal düzeni ve özgürlüklerimizi hedef alarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik FETÖ hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yılında, milletçe tek yürek olup emsalsiz bir kahramanlık destanı yazmış olmanın onurunu ve gururunu hep birlikte bir kez daha yaşıyoruz. 

Devletin her türlü terör unsurlarıyla mücadele ettiği bir dönemde meydana gelen ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü, sahip olduğu demokratik değerleri ortadan kaldırmayı amaçlayan bu darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, aziz milletimizin dirayetli duruşu sayesinde bertaraf edilmiştir. 

Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. 15 Temmuz, darbelerin çöpe atıldığı tarihtir. 
Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden aziz milletimiz; bu tür hain girişimlere ve düşmanca saldırılara, 15 Temmuz’da olduğu gibi aynı iman gücü ve vatan sevgisi ile her daim karşı koyacak, onları yerle yeksan edecektir. 15 Temmuz, milletin darbe heveslilerine verdiği büyük bir ders olarak, şanlı tarihimizdeki yerini alacak ve hiçbir zaman hatırımızdan çıkmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz gecesinde, toprağa düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, vatanı için canını ortaya koyan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum."
 

berkan yıldızhan 15 temmuz