Başkan Girbiyanoğlu: 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlere geçit vermedik

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Girbiyanoğlu yayımladığı mesajda, Türk milletinin tarih boyunca istiklal ve istikbaline kastedenleri canı pahasına bertaraf ettiğini belirterek şunları kaydetti:

‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün bu yıl dördüncü yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bir yandan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin derin hüznünü, bir yandan da tarihte örneğine az rastlanır büyük bir destana sahip olmanın haklı onurunu yaşıyoruz.

Milli birlik ve beraberliğimize, ülkemizin geleceğine yöneltilen 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe kalkışmasına karşı durarak, ülkesine, devletine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmıştır.

Aziz milletimiz, Dumlupınar’da, Çanakkale’de olduğu gibi 15 Temmuz zaferinde de destan yazdı. Uçaklara ve tanklara meydan okudu, mermiye kafa tuttu. Hain FETÖ’nün planlarına karşı milletimiz canından geçti, ama vatanından geçmedi. 15 Temmuz bizlere kimin dost, kimin hain ve düşman olduğunu da en somut haliyle  gösterdi. 15 Temmuz’u hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayacağız. 15 Temmuz’da FETÖ’cülere millet olarak nasıl geçit vermediysek, ülkemize karşı kirli emeller besleyenlere hiçbir zaman geçit vermeyeceğiz. Onları hain düşünceleriyle birlikte tarihin kirli raflarına gömeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, kahraman milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyor; istiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi ve tarih boyunca aynı mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. ‘’
 

selim girbiyanoğlu selçuk ak parti 15 temmuz