Veysel Sevinç

Veysel Sevinç


Muharrem İnce süzme bir yalancıdır!

22 Haziran 2018 - 22:51

-Muharrem İnce bir takiyecidir.

-Muharrem İnce tam teşekküllü otomatik bir yalan makinasıdır.

-Halktanmış gibi görünmeye çalışan bir elitisttir.

-Laf cambazlığını ''siyaset stratejisi'' ile karıştıran manipülasyoncunun tekidir.

-Bir bakıyorsunuz apolet söküyor, bir bakıyorsunuz köprü yıkıyor, bir bakıyorsunuz havaalanı...

-Bir bakıyorsunuz yargıya çatıyor, bir bakıyorsunuz YSK'ya, bir bakıyorsunuz sözde türban savunucusu olup çıkıveriyor.

-Çocukları sahneden kovuyor, kendisiyle resim çekilmek isteyen vatandaşın koluna geçiriyor, sahneye çıkan vatandaşı korumaları karpuz gibi sahneden atıyor.

-Sosyal medyaya düşen ve kendisine ait olduğu iddia edilen ses kaydı devlet memurlarına karşı ne kadar despot davrandığını ve ne kadar küfürbaz bir kişiliğe sahip olduğunun en somut kanıtı olmaya yetiyor ve artıyor. ( İddialara göre; Muharrem İnce’nin Koruması Polis Memuru Halil Meclis’in İstanbul Beşiktaş misafirhanesine gidiyor yer istiyor ancak Meclis Polisi olmadığı yani Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube’den görevlendirildiği için Resepsiyon görevlisi Amirlerinden onay alması gerekiyor bu arada koruma Muharrem İnceye durumu bildiriyor, bunun üzerine Muharrem İnce Resepsiyon görevlisini arıyor ve aralarında sosyal medyaya yansıyan kayıttaki konuşma geçiyor. )

-Erotik şiirler yazıyor, edebiyatı yerlere düşürüyor,  kendisi hakkındaki bazı iddialar ise ahlak yasasını yerle bir ediyor.

-Fizik biliminin babaları olarak bilinen; Einstein, Newton, Galilei, Faraday, Maxwell Archimedes, İnce gibi birinin fizik öğretmeni olacağını bilseler  herhalde bir yasa da ona engel olmak için çıkarırdılar.

-Zira yalanda onun üstüne insan yoktur, o bir makinadır!

***

İnce'yi yakından tanımak isteyen, Yalova yollarına düşsün.

Biz düştük.

İnce'yi Yalova’da araştırdık.

Buradan hareketle Sayın İnce’ye birkaç ince sorumuz olacak.

1) Yargı, yargı deyip atıp tutuyorsunuz. Kendinizce yargıya meydan okuyorsunuz.

‘’ 2014 Seçimlerinde Yalova’da nasıl oyları çaldırmadıysam, adliyede nöbet tuttuysam, 24 Haziran’da da oyları yine çaldırtmayacağım. ‘’ diyorsunuz.

Şimdi size sormak lazım. O gün o kararları verenler sizden korktukları için mi yoksa tarafsız yargıç oldukları için mi karar verdiler?

Yalova'da ne yaptınız? Yargıçların odalarına girip tehdit mi ettiniz? O yargıçların değil sizin,  hiç kimsenin tehditlerine geleceğine ihtimal bile vermiyorum.

2014 seçimlerinde Yalova'da Seçim Kurulunda yer alan hakimler şunlar:

Uğur Fidan, Mümin Sağlam, Ali Naki Ceylan...

Bir araştırılsın, o dönem karar veren hakimler kime boyun eğerek karar vermişler?

Veya soruyu şöyle sorayım; yukarıdaki hakimlerden ailesi ve çevresiyle, devlet adamlığıyla Muharrem İnce'ye ders verebilecek kalitedeki isimler, yargı görevini ifa ederken kime eyvallahı olur?

Devlet adamları, yargı mensupları ''iki bira içip'' veya ''rakının dibine vurup'' gelişigüzel ağza alınmayacak kadar değerlidir.

2) Söz alkolden açılmışken... Muharrem İnce 2014 Yılında alkollü bir şekilde 5 Nisan  Avukatlar gününde bir yemeğe davet edilir. Orada yine hedefte şerefli hakimler olur. Muharrem İnce sallar da sallar. Sonra orada bir kısım hakim ve savcı kalkar ve o rezalete son verdirip, devlet adamlığına  halel getirmeden iki çift de laf söyleyerek orayı terk ederler.

Devletin 1 numarası olacak Cumhurbaşkanı adayının profili bu mudur?

3) Muharrem İnce'yi hiç bilmesek, milli görüş çizgisinden gelen, MGV veya MTTB'nin emektarı biri sanıp çıkacağız. Bu takiyecilikle mi siz Cumhurbaşkanlığını kazacaksınız?

4) Gezicilerin, teröristlerin yakıp yıkmak istedikleri şeyleri mi bu aziz millete vaad ediyorsunuz? 3.Havaalanını kimler yaptırmak istemedi dönün de bir bakın!

5) Cumhurbaşkanı olmak için önce cumhura layık olmak gerek. Muharrem İnce'ye soruyorum: Şeffaflığa dem vurup duruyorsunuz.  Ortalık hakkınızdaki taciz iddiaları ile yıkılıyor. Yalova'da size açılan davalar var mı? Varsa davaların içeriği nedir? Çıkıp neden kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama yapamıyorsunuz?

Bir Cumhurbaşkanı adayına bu tür soruların yöneltilmesi, hakkında bu denli iddiaların ortada dolaşması ve tatmin edici tek bir açıklamanın olmaması bile Cumhur’u temsil edemeyeceğinin en somut göstergesi değil midir?

Böyle bir adama bırakın memleketi, iki koli yumurta sepeti bile teslim edilir mi?

YORUMLAR

  • 0 Yorum