Torbalı Belediyesi'nden 5 bin kişiye aşure

Torbalı Belediyesi Muharrem ayı sebebiyle ilçenin farklı noktalarında 5 bin kişilik aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Torbalı Belediyesi'nden 5 bin kişiye aşure
07 Ekim 2017 - 11:27

Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez eşi Arzu Görmez ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

Muharrem ayı sebebiyle Torbalı’nın farklı noktalarında aşure standlarını kuran Torbalı Belediyesi, toplam 5 bin kişiye aşure dağıttı. Barış Yapı’da, Belediye Meydanı’nda ve Türkmenköy’de düzenlenen aşure etkinliğine Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve eşi Arzu Görmez’de katıldı. Etkinliğin Göllüce Mahallesi ile süreceği açıklandı.

Perşembe günü belediye meydanında aşure dağıtımı gerçekleştiren Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez AK Parti İlçe Teşkilatı da eşlik etti. Düzenlenen aşure etkinliğine AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları da katılarak vatandaşlara aşure dağıttı.


Görmez’den teşekkür

3 GÜNDE toplam 5 bin kişiye aşure ikramı yapan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “İslam alemi için önemli bir manevi değere sahip olan Muharrem ayında düzenlediğimiz aşure etkinliklerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Aşure farklı tatların aynı kazanda bir arada kaynamasıyla oluşan bir lezzet. Bizim toplumumuzda farklı gelenek ve görenekleriyle Anadolu kazanında bir arada kaynayarak, kaynaşarak bir lezzet oluşturuyor. Aşure etkinliği birlik, dirlik ve beraberliğimiz için sembolik bir değer taşıyor. Bu anlamda etkinliğimize ilgi gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum