Başkan Uğurlu: 'Şehri İmar Ederken, Nesli İhmal Etmiyoruz'

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, bir yandan Kemalpaşa'yı dört başı mamur hale getirmeye çalıştıklarını belirterek diğer taraftan Kemalpaşalıları da ihmal etmemeye özen gösterdiklerini kaydetti.

Başkan Uğurlu: 'Şehri İmar Ederken, Nesli İhmal Etmiyoruz'
03 Kasım 2017 - 11:07 - Güncelleme: 03 Kasım 2017 - 12:35

Kemalpaşa Belediyesi tarafından sadece 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanıp açılışı gerçekleştirilen Kültür, Sanat ve Spor Merkezi ilklere ev sahipliği yapıyor.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından açılan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nde 7'den 70'e bütün vatandaşlara yönelik açılan kurslar büyük ilgi görüyor.  Hafta sonu ve Hafta içi akşam programları ile diksiyon, drama, bağlama, işaret dili, ney, kültür kursları, üniversite hazırlık, okul takviye ve fitnes gibi kurslar açan Kemalpaşa Belediyesi, eğitimin her alanına katkıda bulunmaya devam ediyor.

Kemalpaşa Belediyesi olarak eğitimin her alanına katkıda bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Türk milleti olarak tarih boyunca, bilimden sanata, medeniyet teşekkülünden devlet idaresine, ekonomiden siyasete kadar her alanda öncülük yaptık, her alanda ilkleri başardık ve her alanda katkılar sağladık. Bu doğrultuda astronomiden, fiziğe, kimyadan, tıpa, uzay bilimlerinden felsefeye, kültürden sanata kadar her alanda öncülük etmiş bir aslın, nesilleri olarak her alanda ilerleme göstermek için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Yeniden inşa etmeye çalıştıkları Kemalpaşa'yı dört başı mamur hale getirmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirten Uğurlu, "Ancak bir taraftan şehrimizi imar ederken diğer taraftan da başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere Kemalpaşalıları ihmal etmemeye özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve beklentilerine göre çalışma yaparak, kültürel ve sanatsal aktivitelere de önem veriyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum