Başkan Görmez, 4 yılını anlattı

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti İlçe Teşkilatına son 4 yılını anlattı.

Başkan Görmez, 4 yılını anlattı
29 Ocak 2018 - 12:16

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti ilçe teşkilatına son 4 yıla sığdırdığı 135 projeyi anlattı. Bütün projelerin göselleriyle yeraldığı sunuma AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı. Belediye Kültür Merkezinde yapılan toplantıda ilk konuşmayı gençlik kolları adına Sefer Adıgüzel yaptı. Adıgüzel, “Torbalı’da AK Gençlik olarak her zaman sahadayız. Yaptığımız saha çalışmalarında gençlerimize ulaşarak hem hükümetimizin, hem de belediyemizin yatırımlarını, projelerini anlatmaya çalışıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere siz değerli teşkilat üyelerimiz rahat olsunlar, AK Parti’nin geleceği bizlere emanet” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Betül Karacalar ise yaptıkları faaliyet ve saha çalışmalarını anlatırken, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık da Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonuna değinerek, “Batılı güçlerin bölgemiz üzerinde kirli hesapları var. Allah’ın izniyle bu planları bozacak bir liderimiz ve kahraman bir ordumuz var. Biz liderimiz olan Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da, ordumuzdan da eminiz. Dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Sınırlarımızın güvenliği, ülkemizin ve komşularımızın istikrarı için her türlü mücadeleye hazırız. Bu uğurda bugüne kadar şehit düşen tüm güvenlik güçlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

“Torbalı altın çağını yaşıyor”

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, görevde geçirdiği yaklaşık 4 yıl boyunca Torbalı’ya kazandırdığı hizmet ve projeleri anlattı. İlçenin son 4 yılda, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, tarımda, sanayide, kentleşmede, büyümede, bilinirlikte altın çağını yaşadığını belirten Başkan Görmez, “Ön yargılı davranmayan, partizanlığa odaklanmayan her vatandaşımız Torbalı’daki büyük değişimin farkında. Yaşamın bütün alanlarını kapsayan çok büyük yatırımları hayata geçirdik, bir kısmının inşaatları devam ediyor, bir kısmı bitti. Proje, ihale aşamasında olanlar var. 135 projenin her biri oldukça önemli, kamu ve belediye yatırımları aynı zincirin halkaları. Birimiz hastane, birimiz meydan, diğerimiz yol, gençlik merkezleri, sosyal yaşam alanları, alt geçitler, çevre yolları topyekün bir büyümenin ve kalkınmanın heyecanını yaşıyoruz. Torbalı 4 yılda 2 kat büyüdü. Altın çağını yaşıyor”

ifadelerini kullandı. Başkan Görmez, Türkiye’nin her anlamda güçlü bir devlet olduğunu bunu Afrin’de bir kez daha gösterdiğini de belirterek, “Afrin’de mücadele veren kahraman askerimize başarılar diliyorum, Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Vatan için, millet için, bayrak için şehadete yürüyen kahraman şehitlerimizi de rahmetle anıyorum” dedi.


“Hesabi değil, hasbi olacağız”

Torbalı’nın son 4 yılda önemli hizmetlere kavuştuğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da “Belediye Başkanımızın sunumunu hep birlikte izledik. Bunların hiçbiri yoktu Torbalı’da. Bunlar Torbalı için düşünülemeyen, hayal edilemeyen hizmetlerdi. Ama hamdolsun AK Partili belediyemiz gayretleriyle bu hizmetleri ilçemize kazandırdı. Partimizin kurulduğu günden bu yana oylarımızı her seçimde artırarak bugünlere geldik. Allah’ın izniyle hem genelde iktidarız, hem de yerelde. Başarılı bir hükümetimiz, çalışkan bir belediyemiz var. Biz yola çıkarken hiçbirimizin makam mevki derdi yoktu, şimdi de yok. Bizim ümmet davamız var. AK Parti’yi diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özellik de budur. Biz bu yola çıkarken birbimize bir söz verdik, hiçbir zaman hesabi olmayacağız, hasbi olacağız dedik” şeklinde konuştu.


2019 mesajı

2019 yerel seçimlerine kadar her ay benzer toplantılar gerçekleştireceklerini belirten Mahmut Atilla Kaya, “Seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bundan sonra her ay istişare toplantıları yaparak yolumuza devam edeceğiz. Torbalı’da gerek bizim gerekse de muhalefet partilerinin yaptırdığı anketlerde AK Parti açık ara önde çıkıyor” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum