Başkan Çerçi'den Öğretmenler Günü Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Öğretmen, çocuğun hayata hazırlanmasının en büyük anahtarıdır” dedi.

Başkan Çerçi'den Öğretmenler Günü Mesajı
23 Kasım 2018 - 13:30

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu’nu ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Çerçi’ye, Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel eşlik etti. Öğretmenlerle sohbet eden Belediye Başkanı Çerçi, bu günün önemine değinirken; kutsal bir görev ifa eden eğitim neferlerinin öğretmenler gününü kutladı. Yunusemre Belediyesi olarak, imkanları ölçüsünde okulların ihtiyaçlarının karşılanmasında destek verdiklerini söyleyen Başkan Çerçi, gelecek nesillerin milletine faydalı, donanımlı,  bilinçli olarak yetişmesinde en büyük görevin öğretmenlere düştüğünü söyledi.

“ÖĞRETMEN ÇOCUĞUN HAYATA HAZIRLANMASININ ANAHTARIDIR”

Günün anısına öğretmenlere ajanda hediye eden Belediye Başkanı Çerçi, öğretmenliğin önemine dikkat çekerek, “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz evlatlarımızın yetişmesinde gelişmesinde ve eğitiminde etkin rol oynayan öğretmenlerimiz toplumumuzun üretkenliğinde köprü görevini yerine getirmektedir. Bir çocuk anne-babasından sonra öğretmenini örnek alır. Öğretmen, çocuğun hayata hazırlanmasının en büyük anahtarıdır. Oldukça kutsal bir meslek icra eden öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Yunusemre Belediyesi olarak öğretmenlerimizin, okullarımızın taleplerini imkanlarımız doğrultusunda karşılamaya gayret ediyoruz. Gelecek nesillerimizi zeki, ahlaklı, vatansever olarak yetişmesi için çalışan eğitimcilerimizin bu güzel gününü en içten dileklerimle bir kez daha kutluyorum” diye konuştu. Okul Müdürü Sema Çifçi ise duyarlılığından dolayı teşekkür etti, okul hakkında bilgi verdi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÇERÇİ’YE YOĞUN İLGİ

Okulda başkan amcalarını karşılarında gören öğrencilerin sevinçleri ise görülmeye değerdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, onlarla fotoğraf çektirmeyi unutmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum