Turkcell Gelibolu Maratonu'nda Dünya Şampiyonu Mizgin Ay'a plaket

‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene üçüncüsü düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu’nun onur konuğu dünya şampiyonu atletimiz Mizgin Ay’a teşekkür ve başarı plaketi verildi.Plaketi takdim eden Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu,...

Turkcell Gelibolu Maratonu'nda Dünya Şampiyonu Mizgin Ay'a plaket
01 Ekim 2017 - 13:04 - Güncelleme: 01 Ekim 2017 - 13:33

‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene üçüncüsü düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu’nun onur konuğu dünya şampiyonu atletimiz Mizgin Ay’a teşekkür ve başarı plaketi verildi.

Plaketi takdim eden Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Mizgin çıtayı çok yükseltti. Kendisinden 400 metrede de başarı bekliyoruz. Turkcell olarak Mizgin’i her zaman destekliyoruz” dedi. Mizgin ise, “Her plaket başarımının ne kadar büyük olduğunu, sorumluluğumun da ne kadar arttığını bana hatırlatıyor. Bu bilinçle çalışmaya devam ediyorum” diye konuştu.

Turkcell’in ana sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Türkiye’nin ‘Barış’ temalı ilk ve tek maratonu Turkcell Gelibolu Maratonu, ‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla ve binlerce kişinin katılımıyla başladı. Organizasyonun bu seneki onur konuğu ise Dünya Yıldızlar 100 Metre Şampiyonu atlet Mizgin Ay oldu. Maraton sırasında Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’la birlikte genç yıldıza teşekkür ve başarı plaketi takdim etti.

Mizgin Ay’la birlikte 10 kilometre koşunun startını verdiklerini hatırlatan Terzioğlu, “Türkiye’nin en önemli yıldızlarından biri olan Mizgin, bizi çok mutlu ederken çıtayı da çok yükseltti. Artık ondan hep Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bekliyoruz. 100 metrede elde ettiği başarının aynısını 400 metrede de elde edeceğine inanıyorum. Biz Turkcell olarak kendisini her zaman destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Mizgin Ay ise, “Benim en mutlu olduğum anlardan biri. Çok teşekkür ediyorum. Her plaket başarımın ne kadar büyük olduğunu sorumluluğumun da ne kadar arttığını bana hatırlatıyor. Bu bilinçle çalışmaya devam ediyorum. İnşallah 400 metrede de başarı yakalayacağım” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum