Burak Yılmaz'ın Cezası Belli Oldu!

Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan maçta, oyundan alınınca tribüne ve kenar yönetime tepkiler gösteren Burak Yılmaz'ın cezası belli oldu.

Burak Yılmaz'ın Cezası Belli Oldu!
06 Kasım 2018 - 17:07

Trabzonspor'da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshedildiği iddiası bomba etkisi yaratmıştı ancak konuyla ilgili Başkan Ağaoğlu ve menajerinden art arda yalanlamalar geldi.

Başkan Ağaoğlu: Cezası 500 bin TL

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Burak Yılmaz'ın sözleşme feshi söz konusu değil. Kendisine 500 bin TL para cezası verilecek'' dedi.

Necdet Ergezen: Tümüyle gerçek dışı ve yalan

Golcü futbolcunun temsilcisi Necdet Ergezen fesih iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Burak Yılmaz ne kadro dışı kaldı, ne de sözleşmesi feshedildi. Söyleyeceğim tek şey; iddiaların tümüyle gerçek dışı ve yalan olduğudur." dedi.

Kulüpten açıklama: Burak özür dileyecek!

Hafta sonu oynadığımız Bursaspor karşılaşmasında futbolcumuz Burak Yılmaz’ın yapmış olduğu eylemler dolayısıyla kendisine 500 bin TL idari para cezası verilmiştir.

Oyuncumuzla yapılan görüşmelerde kendisi de yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş, maçı kazanma ve gol atma hırsının etkisinde kaldığını vurgulayarak camiamızdan ve tüm kamuoyundan özür dileyeceğini tarafımıza iletmiştir.

Bu anlamda; bazı basın – yayın organlarında yer alan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum