İzmir Özel Can Hastanesi Açıldı

İzmir Özel Can Hastanesi Açıldı

İzmir Özel Can Hastanesi Açıldı
28 Kasım 2017 - 10:54

Can Sağlık Grubu bünyesinde iki yıl önce temeli atılan İzmir’in Çiğli ilçesindeki İzmir Özel Can Hastanesi hizmete girdi.  Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner, “Bu güzel eseri, kurtuluşun şehri, güzel İzmir’imize kazandırmış olmanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi. 

Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner, Yönetim Kurulu Üyesi Op.Dr. Yener Bakan, İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner,  İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım, Tıbbi Direktör Turgay Kefeli, Kurumsal Pazarlama Direktörü Özlem Sipahioğlu, düzenlenen basın toplantısında hastane hakkında bilgi verdi. “2 yıl önce büyük bir heyecanla hastanemizin temelini atarken, çok büyük engeller ve zorluklarla karşılaşacağımızı söyleyen dostlarımıza, başarıya olan inancımızın ve umutlarımızın daha büyük olduğunu ifade etmiştik” diyen Muzaffer Keskiner, “Bugün, gerekli tüm izin ve yetki belgelerini almış olarak, bu güzel eseri, İzmir Özel Can Hastanesi’ni kurtuluşun şehri, güzel İzmir’imize kazandırmış olmanın gurur ve coşkusunu sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluyuz. ‘Bir sağlık merkezi değil sağlığın yeni merkezi’ olarak İzmir Özel Can Hastanesi 6 ameliyathanesi, 38’i yeni doğan ve erişkin yoğun bakım olmak üzere başlangıçta 75 ilerleyen dönemde 150 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla bölgenin önemli sağlık sorunlarına çözüm odağı olmak üzere çalışmalarına başlamıştır. İzmir Özel Can Hastanesi olarak başlangıçta Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahi, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon,Yoğun Bakım, Yenidoğan Yoğun Bakım, Acil Servis, Biyokimya kliniklerinde 2’si profesör olmak üzere alanlarında uzman ve her biri mesleki yaşamlarında binlerce hastaya şifa olmuş hekim kadromuzla bir genel hastane olarak çalışmaya başlıyoruz” dedi.

Seninle Mümkün

Keskiner, şunları söyledi: “Güvenilir olmak, sevgi ve saygıyla yaklaşım, tıbbi ve toplumsal etik değerlere bağlı kalmak, çevreye duyarlı ve sosyal sorumluluklarının bilincinde, bilim ve teknolojideki yenilikleri çok yakından izleyen bir anlayışla çalışmak asla taviz vermeyeceğimiz temel değerlerimizdir. Hiçbir özel ya da kamusal kuruluşunu, diğer meslektaşlarımızı rekabet unsuru olarak görmüyor, aksine onları İzmir için, ülkemiz için daha güzel ve büyük işleri birlikte yaratabileceğimiz paydaşlarımız olarak düşünüyoruz. 2002 yılında 2 yoğun bakım ünitesi ve 35 yatak kapasitesiyle faaliyete başlayan Özel Salihli Can Hastanesi, “Sağlıkta en iyiye, daima ileriye” ilkesiyle hareket ederek 2008 yılında TÜV-CERT Kalite Belgesi’ni almıştır. 2016 yılında bölgenin ilk ve tek en üst seviye Erişkin ve Yenidoğan Yoğun Bakım Üniteleri’nin yanında 127 yatak kapasitesiyle bölgede “Referans Hastane” olarak bilinirlik saygınlığına erişmiştir. Bununla birlikte bölgedeki sağlık alanında daha etkin bir rol üstlenme hedefiyle, son olarak yapımı tamamlanarak sizlerin de katılımıyla hizmete açılan İzmir Özel Can Hastanesi ile birlikte Can Sağlık Grubu’na dönüşmenin heyecan ve sevincini yaşamaktayız. Ruhsal, tıbbi ve sosyal sağlığımızın derecesi, bir başka deyişle bütüncül iyilik hali, sağlıklı bir bireyi temsil eder. Bu bakımdan hizmetlerimizin yanında önleyici hizmetlere de büyük pay ayırmaktayız. Biz, Can Sağlık Grubu olarak daha iyiye giden bir yolculuğun içinde umut, çaba ve ortak akıl olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple sağlıklı yarınlar “SENİNLE MÜMKÜN!” diyoruz”

YORUMLAR

  • 0 Yorum