Doğan'dan Karabağlar emekçilerine söz

Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, Belediye-İş Sendikasını ziyaret etti. Ziyaretinde belli çevreler tarafından yapılan kara propagandalar hakkında açıklamada bulunan Doğan, yerel yönetimi aldıklarında hiç bir emekçinin ekmeğiyle oynamayacaklarını ve oynatmayacaklarını vurguladı. Doğan genişletecekleri hizmet alanlarıyla belediyeden personel çıkarmak yerine daha fazla personel istihdam edeceklerinin de sözünü verdi.

Doğan'dan Karabağlar emekçilerine söz
23 Mart 2019 - 11:13

Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, Karabağlar Belediyesi'nde örgütlü Belediye İş Sendikası'nın ziyaret ederek, belediye yönetimini aldıklarında belediyedeki mevcut kadrolarda çalışanları işten çıkarmayacaklarının sözünü verdi. Belediye-İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan tarafından kabul edilen ziyarette, alnının teriyle üreten, emek veren belediye personelini herhangi bir kişisel ve politik nedenden dolayı işten çıkarmayacaklarının altını çizen Doğan, ''Bizim amacımız Karabağlıların daha rahat yaşamalarını sağlamak. İnsanların evlerine ekmek götürebilmelerinin önünü açmak. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Emekçilerin ekmeğiyle de asla oynamayız ve kimseyi de oynatmayız. Bilakis genişleteceğimiz hizmet alanlarımız ve yaratacağımız iş imkanlarıyla daha fazla personeli istihdam etmek için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.

500 BİN KARDEŞİZ

Nefret dilini ve kutuplaştırmayı her zaman reddettiklerini vurgulayan Doğan, ''Bizim tek bir amacımız var, Karabağlar'a ve Karabağlılar'a hizmet etmek. Biz Karabağlar'da yaşayan 500 bin kardeşiz. Hiç kimseye o partili bu partili diye bakmıyoruz. Komşumuz, hemşehrimiz, kardeşimiz diye bakıyoruz. Tüm Karabağlıları kardeşçe kucaklayıp hep beraber ilçemizi ileri taşımak için var gücümüzle çabalıyoruz. Başarıya ulaşmak için de hep beraber çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.

İşine sahip çıkan, hizmet etmek için alın teri döken hiç bir belediye çalışanını işten çıkarmayacaklarını yineleyen Doğan, "Hizmetteki en büyük kriter liyakat ve ehliyettir. Partizanlık, akrabalık veya başka aidiyetlere asla prim vermeyeceğiz. Belediyemizin çalışanlarını mesai arkadaşımız olarak kabul edeceğiz. Alnının teriyle üreten, emek veren belediye personelini, herhangi bir kişisel nedenden dolayı işten çıkarmayacağız. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız" diye konuştu.

KADIN ÇALIŞANLARA MÜJDE

Belediye yönetimini devraldıklarında çalışanların özlük haklarında iyileştirmeye gideceklerine de açıklayan Doğan şöyle konuştu: “Karabağlar Belediyesi bünyesinde çalışan kardeşlerimizin kadrolu olarak görev almaları bizim için çok değerli. Mevcut sistemi biz de devam ettireceğiz ve kazanılan hakları daha da iyileştirmek için çaba göstereceğiz. Özellikle kadın çalışanlarımızın hamilelik ve doğum izinlerindeki zaman dilimini uzatacağız. Ayrıca eğitim gören çalışan çocukları için yeni katkılar sunacağız. Diğer yandan kadın emekçilerimizin yoğun olarak çalıştıkları dershanelerin sayısını çoğaltarak kadınlarımız için daha fazla iş imkanı sağlayacağız. Tek bir şeye ihtiyacımız var, o da çok çalışmak. Hep beraber çalışacak ve tüm Karabağlar'ın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Buna da ilk olarak personelimizden başlayacağız. Emekçi kardeşlerimizin hak ettikleri şekilde yaşamaları, çocuklarının en iyi eğitimi almaları için tüm imkanlarımızı hiç düşünmeden kullanacağız. Şu an belediyede çalışan personel arkadaşlarımız yüreklerini ferah tutsunlar ve kara propagandaya inanmasınlar. İşlerine sahip çıksınlar ve daha iyi nasıl hizmet edebiliriz diye düşünsünler. 1 Nisan'dan itibaren el ele verip millete nasıl hizmet verilmesi gerektiğini göstereceğiz''

YORUMLAR

  • 0 Yorum