Başkan Yıldızhan: AK Parti, milletimizin en büyük hizmetkarıdır

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, AK Parti’nin 18. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldızhan: AK Parti, milletimizin en büyük hizmetkarıdır
14 Ağustos 2019 - 11:26 - Güncelleme: 14 Ağustos 2019 - 16:36

Başkan Yıldızhan mesajında şu ifadelere yer verdi: 

''14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde arkasındaki milyonlarla kutlu yola çıkan partimiz,  her seçimde başarılarını katlayarak arttırmıştır. Bu tarih, milletimizin kendi geleceğini kendi tayin etme hakkını kullanmaya başladığı, vesayetlerden kurtulup gelişen bir toplum olma erdemini yakaladığı bir tarihtir.  Bu şanlı tarih; ülkede din, dil, ırk, mezhep farklılıklarından kaynaklı zulümlerin ortadan kaldırıldığı, demokratik atılımların sağlam zeminlere oturtulduğu bir tarihtir. 

AK Parti şahsi hırsları, kibri, fitneyi ve kıskançlığı her zaman dışlamış bir siyasal öğretinin milletle buluştuğu  bir parti olmuş, bu partinin bir birinden değerli mensupları da bu temel öğretinin en büyük savunucuları olmuştur. AK Parti ülkeye hizmet odaklı bir yönetim getirdiği için, milletin yüreğine dokunduğu için yakın siyaset tarihine en büyük damgayı vuran parti olmuş, cumhuriyet tarihi boyunca elde edilen kazanımların üzerine, çok büyük projeleri hayata geçirerek en büyük katkıyı koymuştur. 

AK Parti ile Türkiye bugün tüm mazlum halkların ve İslam âleminin umudu olmuş, dünyadaki tüm gönüllere yürekten dokunmuştur. İşte bu netameli süreçte Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada güçlenmesini hazmedemeyenler her türlü şer oyunlarıyla, hain emellerle ülkemizi, yıldırmak istemiş, eski Türkiye’ye döndürme hevesleri kursaklarında kalmıştır. 15 Temmuz bunun en kanlı ve en somut örneğidir. Milletimiz iradesine ipotek koymaya niyetlenen hainleri yerle yeksan ederek demokrasimize sahip çıkmıştır. 

AK Parti geçmişten aldığı bu güçle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde nice başarılara imza atacak, sahip olduğu vizyon ve projelerle milletimizi hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine taşıyacaktır. AK Parti ülkemizin ve milletimizin en büyük hizmetkarıdır. 

Bu duygu ve düşünceyle; Partimizin 18. Kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza, devletimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. ''

YORUMLAR

  • 0 Yorum