AK Partili Hızal'dan Kayalar'a sert tepki

Menderes’te yapılması planlanan çöp tesisinin oylamasına katılmama sebebini açıklayan Kayalar’a sert tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, “Rüzgarın yönüne göre hareket eden siyasetçiler İzmir’in ve ilçelerinin kaderini zor sokmaya devam ediyor” dedi.

AK Partili Hızal'dan Kayalar'a sert tepki
22 Ocak 2020 - 12:34

Kayalar’ın toplantıya katılmamasının kente ihanet olduğunu söyleyen Hızal, “İlçesine yapılacak bir projeyle ilgili net bilgisinin olmadığını söyleyen belediye başkanının samimiyetinden şüphe etmemek elde değil. Haftalardır İzmir’in gündemini meşgul eden bir konuda bilgi sahibi olmaması, kendisinin ilçesiyle ilgilenmediğinin en net kanıtı olurdu. Ancak Mustafa Kayalar’ın bu konu hakkında tüm detayları bildiğinden eminiz. Kendisinin, ilçede yaşayan vatandaşların ve hatta meclis üyelerinin bu projeyi kabul etmediğini de biliyoruz. Sırf siyasi anlamda zarar görmemek için rüzgar yönünde hareket ettiğinin farkındayız. Ama ne yazık ki rüzgarın yönüne göre hareket eden siyasetçiler İzmir’in ve ilçelerinin kaderini zor sokmaya devam ediyor” diye konuştu.

“DAHA FAZLA REZİL OLMASIN”

Tesisin yapılması konusunda desteklerini gerek ilgili komisyonlarda gerekse mecliste ifade ettiklerini dile getiren Hızal, “Menderes belediye başkanının Sayın Cumhurbaşkanımızın takipçisi olması bizlerin hoşuna gitti. Bizler de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği hedefler doğrultusunda bu tarz projelerin yapılmasını tabi ki destekliyoruz. Ancak kendisi yine konuyu yanlış anlamış olacak ki bizim itirazımızın projenin konumuyla ilgili olduğunu idrak etmekte zorlanıyor. Bugüne kadar ‘bilgim yok’ deyip susarak bu ihanete ortak olan Kayalar, mümkünse bundan sonra da sussun da bari bilmediği konularda daha fazla rezil olmasın” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum