AK Parti Sözcüsü Çelik'ten düşen helikoptere ilişkin açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İlk gelen bilgiler helikopterin acil iniş yaparken düştüğü şeklinde. Soruşturmalar başlatıldı. Çok yönlü araştırılıyor" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten düşen helikoptere ilişkin açıklama
11 Şubat 2019 - 21:28 - Güncelleme: 11 Şubat 2019 - 21:48


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor. Çelik'in açıklamalarından satır başları:

"Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Alınan tedbirlere yapılan uyarılara uyulmasının ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. MYK toplantımıza girerken acı bir haber aldık. Çekmeköy'de bir askeri helikopter düştü. Ve burada 4 şehidimiz var. Bu 4 şehidimize rahmet diliyoruz. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Çok üzücü bir kaza. İlk gelen bilgiler acil iniş yaparken helikopterin düştüğü şeklinde. Gerekli soruşturma başlatıldı, çok yönlü araştırılıyor."

"(Cemal Kaşıkçı cinayeti) Halen talep ettiğimiz işbirliğiyle yeterli bir şekilde karşı karşıya değiliz."

"Venezuela halkının yanındayız, Venezuela anayasasına, seçilmiş iradeye saygı gösteriyoruz. Bir ülkeye geçici devlet başkanı sıfatıyla birisini atamak başlı başına hakarettir."

 "Tarihle yüzleşmek Fransa için gereklidir. Özellikle de hukuki olarak yüzleşmesi gereken, Kamerun'dan Cezayir'e kadar Fransız otoritelerinin karıştığı cinayetler ve insan haklarını ihlal eden eylemlerdir."

"CHP'nin hisseleri Atatürk'ün mirasına terstir."


"Türkiye karşı geniş kampsamlı bir tehdit söz konusudur. Fırat Kalkanı ve Zeytindalı harekatları başarıyla icra edilmiştir. Münbiç meselesi ortada kaldıkça Rejimin ve birtakım yapıların buraya iştahı kabarmaktadır."


YORUMLAR

  • 0 Yorum