Otel lobisinde müzik festivali ilgi görmedi

Bu yıl 16.’sı düzenlenen Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali katılımcı sayısının az olması ve organizasyonda yaşanan eksiklikler nedeniyle ilgi görmedi. Festival yönetmeni Hasan Başkadem’in etkinlikle ilgili açıklama yapmaması dikkatlerden...

Otel lobisinde müzik festivali ilgi görmedi
03 Mayıs 2017 - 09:33 - Güncelleme: 03 Mayıs 2017 - 10:16

Bu yıl 16.’sı düzenlenen Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali katılımcı sayısının az olması ve organizasyonda yaşanan eksiklikler nedeniyle ilgi görmedi. Festival yönetmeni Hasan Başkadem’in etkinlikle ilgili açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

Termal bir otelde gerçekleştirilen festivalin açılışına Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve yaklaşık 50 kişi katıldı. Festivalin sponsorlarına plaket verilmesi ile başlayan etkinlikte ardından David Danel’in ve Ivan Sıller’in birlikte keman ve piyano konseri verdi. Etkinliğin otel lobisinde yapılması ses akustiğinde sorunlara neden olurken müşterilerin ve özellikle de çocukların çıkardıkları gürültüden dolayı konser sırasında görevliler sürekli uyarılara yapmak zorunda kaldı. Festivalin ilk gününde organizasyonda yaşanan eksiklikler açılışa gölge düşürürken, festival yönetmeni Hasan Başkadem’in ise basın mensuplarının açıklama isteğini verdiği ilginç tepkiler ile reddetmesi farklı yorumlara neden oldu.

10 Mayıs’a kadar sürecek festivalde söyleşi ve müzik alanında çok sayıda yerli ve yabancı sanatçının sahne alacağı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum