İş adamı Selik: Kazanan İzmir Olmuştur!

İzmir Ticaret Odası meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 12. Gıda ve Tüketim Maddeleri Perakende Satıcıları Grubu’nda Ahmet Selik, Mehmet Feyzi Başdaş ve Murat Gin meclis üyesi seçildi. Meclis Üyeleri olarak bir ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini ifade eden İş Adamı Ahmet Selik, Ticaret Odası Başkanlığı seçiminde İzmir’in geleceği için Mahmut Özgener’i destekleyeceklerini ifade etti.

İş adamı Selik: Kazanan İzmir Olmuştur!
13 Nisan 2018 - 15:22

İzmir’de değişimin gerekliliğine değinen Selik; ‘’ Türkiye’nin en güzel şehrinde, en uygun yatırım yapılabilir şehrinde yaşayıp kentin gerilemesini izlemek kahredici bir durum. İzmir Cumhuriyet tarihi boyunca İktisat Kongrelerine ev sahipliği yapmış, tarihi dokusu ile eşsiz güzelliklere sahip bir kent iken iş bilmezler sayesinde kentin ekonomisi bugün bir çok ilin gerisinde kalmıştır. Bir kentin ticaret odası o kentin sadece ekonomik etkinliğini değil, aynı zamanda kentin sosyo-kültürel gelişmesinin de teminatıdır. Ortada olan tabloya bakıldığında İzmir’in bir çok hizmetten mahrum kaldığı ve bunun giderilmesi için adımların atılmadığı görülmektedir. İzmir’de yaşayan iş adamları olarak bu sorumluluk hepimize aittir. İşte bu nedenle değişim kaçınılmazdır. Adaylığıyla kentte heyecan getiren Sayın Mahmut Özgener’e bu değişim yolunda üstlendiği misyondan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, kendisine başarılar diliyorum. Tüm desteklerimiz Sayın Özgener’le olacak.’’ Dedi.

İZMİR’İN KAYBEDECEK VAKTİ YOK

Değişim temasının İzmir’de ciddi karşılık bulduğunu ifade eden Selik; ‘’ İzmir’in artık kronikleşmiş sorunlarla kaybedeceği vakti yok. Öngörüsüzlük, cesaretsizlik ile atılan her bir adım kentimize zarar vermekten öteye gitmemektedir. İzmir’de artık büyük yatırımları konuşmamız gerekiyor. Bu kenti dünyanın cazibe merkezlerinden biri haline getirmek bu kentin siyasetçisinden bürokratına, iş adamından akademisyenine herkesin boynunun borcudur. Bu iş öngörü işidir, bu iş elini değil bedenini taşın altına koyma işidir. Yaşadığımız kente vefa göstermek hepimizin boynunun borcudur. Uluslararası arenada ses getiren bir İzmir inşa etmek için hepimiz var gücümüzle çalışmalıyız’’ diye konuştu.

KAZANAN İZMİR OLMUŞTUR!

Ayrıca  12. Gıda ve Tüketim Maddeleri Perakende Satıcıları Grubu olarak Meclis Üyeleri; Ahmet Selik, Mehmet Feyzi Başdaş, Murat Gin imzalı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İzmir Ticaret odası 12. Gıda ve Tüketim Maddeleri Perakende satıcıları grubu olarak, üyelerimizden gelen, halihazırdaki ticaret odasının yönetiminin  (değişim ) isteği üzerine, 9 Nisan’da yapılan seçimleri  meclis üyeleri olarak kazandık.

Seçim sürecinde bizlere destek olan üyelerimize, aday olduğumuz sandıkta bizlere oy kullanan kullanamayan, oy veren, vermeyen tüm üyelerimize gönülden şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu seçim sonunda İzmir kazanmıştır. Grubumuzun tüm üyeleri ile birlikte kucaklaşarak, daha güçlü bir İzmir olma yolunda ilerleyeceğiz.

İzmir ticaret odası köklü bir yapıya sahiptir. Bu yapıda üyelerimizin en büyük şikayeti, oda ve üyeler arasında ilişkinin bulunmaması, yılda sadece iki kez aidat için bilgilendirilmeleridir.

Bizlerin amacı, oda ve üyelerimiz arasındaki bağı güçlendirmektir. Üyelerimizin sorun ve sıkıntılarına daha hızlı çözüm üretmektir. Yeni finansal kaynaklar ile küçük büyük, zincir veya tek şubeli bir çok market grubu üyelerimizin ekonomik olarak daha hızlı bir şekilde, kalkınmasını ve büyümesini sağlamaktır.

Biz meclis üyeleri ve grubumuzun değerleri üyeleriyle hepimiz bir bütünüz, bu bütünlüğümüzü 9 nisan seçimlerinde gösterdik. Önümüzdeki 4 yıl boyunca, üyelerimizin sektörleri ile ilgili her zaman yanında olduğumuzu bildiririz.

Saygılarımızla…

YORUMLAR

  • 0 Yorum